All that Love

 

dsc_20141228_153907

Времето напоследък тече ужасно бавно. Не гледам стрелките на часовника, а две малки тъмни очета, които все по-дълго остават отворени и търсят моите. Тиктакането е заменено от тихи въздишки преди сън, весело гукане сутрин, малки усмивки, повдигащи бузките, нежна топлинка в сгъвката на лакътя ми, сладък дъх на мляко.

Времето напоследък тече ужасно бързо. Преминава по чертите на лицето й и ги променя всеки ден по малко. Миглите вече са по-дълги, пръстчетата все повече се отпускат и стават пухкави, крачетата се удължават, светът започва да става интересен, светлината, цветовете, звуците. Все по-рядко заспива свита на кравайче върху мен и иска да лежим една до друга, когато се събуди издава толкова много нюанси на обич, сякаш ми разказва какво е сънувала и се радва да ме види след дълга раздяла.

Времето напоследък тече по старому, когато се случи да спи сама в другата стая, а аз изпивам чаша кафе, докато гледам как снегът се спуска безшумно през прозореца и си мисля за нея.

Времето напоследък тече по изцяло нов начин, когато се сгуши в ръцете на Д., а той й разказва обичливи истории.

Времето спира да има каквото и да било значение, когато се взира в мен продължително, без да иска или очаква нещо. Прсто, защото тя е за мен и просто, защото аз съм за нея.

All that Love.

You may also like...

3 Responses

  1. Много мило и обичливо 🙂

  2. Didi Bunova says:

    Прекрасно!

  3. K says:

    Толкова много любов струи от всеки ред…Наслаждавайте се и обичайте се с всеки ден още повече! (heart)

Leave a Reply