Моята Коледа благодарение на вас

Нашата “Малка книжка за Коледа” успя да бъде всичко онова, което си мечтаех за нея – подарък, дъх, моята топлина в нечии чужди ръце, които изненадващо разбират, докато месят, че са имали нужда да бъдат стоплени. Получих толкова много красиви снимки – на самата книжка, още преди да успея да я видя на живо, на изпечени сладкиши, които вие сте приготвили по нея, на щастливи усмивки, похапващи вкусно.

В тази галерия събирам някои от най-любимите си (и онези, които ми е позволено да покажа 🙂 ) – те бяха невероятна част от целия ми прекрасен декември, изпълвайки ме с радост и оставяйки ме без думи с всички хубави коментари, които ги придружаваха.

Благодаря на всички ви, защото моята Коледа нямаше да бъде така вълшебна без вас! Ще се радвам, ако споделите още отзиви и снимки с мен за и на книжката и ако някоя от рецептите е била част от празничното ви меню 🙂 .

You may also like...

10 Responses

 1. Жени says:

  Весела Коледа и на двама ви! И аз благодаря за хубавите мигове, които ми/ни подарихте 🙂

  • Alia says:

   Весела Коледа, Жени! Благодаря, че беше такъв чудесен вестоносец 🙂 .

 2. Меми says:

  Избрах си и получих книжката-бижу за подарък, приказна е! Още не съм правила нещо от нея, но направих пълнените ти меденки със сладко от сливи и с тях обрах овациите на две семейни трапези!:))) Поздрави, благодарности и продължавайте все така!

  • Alia says:

   Страхотно, Меми, и аз обирам овации с тях, даже съжалявам, че не успях да ги направя по-рано и да ги включа в книжката 🙂 . Поздрави и много хубави празници ти пожелавам!

 3. Mira says:

  Честита Коледа на двама ви, Ирина! Пожелавам ви обич, щастие, здраве и още много толкова хубави книжки и истории 🙂
  Весели празници!

  • Alia says:

   Благодаря, Мира! Честита Коледа и на теб, и нека празниците да донесат в дома ти много радост, уют и споделено щастие :). Поздрави!

 4. И нашата Коледа, благодарение на теб и Димитър!

 5. Ani says:

  Здраей, Ирина, сърдечни поздраления за прекрасната ти книжка. Получих я като подарък и безкрайно много й се зарадвах. Така те открих. Местенцето ти е чудно 🙂 Вече съм най-големия фен на браунито с карамел – снощи си отиде и последното парче, а в събота мисля пак да го приготвя за следобедните ми скъпи гости 🙂

  • Alia says:

   Здравей, Ани! Много се радвам, че книжката ми е стигнала до теб, а браунито с карамел е любима рецепта и у дома 🙂 . Извинявай за забавения отговор, но бях болна и основно се застоявах в леглото. Вече съм на крак и идва ред на новите рецепти 🙂 . Поздрави!

Leave a Reply