Строяване на книгоразделители

Колекцията ми от книгоразделители продължава да расте и достига гигантски размери. Всъщност, напоследък е в лек застой, защото все забравям да я попълвам с нови красавци, когато пътуваме, но тази несправедливост задължително ще се поправи.

Вчера реших да ги подредя в нова кутия и всеки един ми напомня любим човек, който ми го е подарил. Все мили другарчета, все хубави места и хубави спомени. Жалко, че вече рядко чета хартиени книги и не мога да ги използвам активно, но колекционирането си е колекциониране и носи неимоверно удоволствие.

Трудно се събират за снимка, така и не ги преброих, но са цяла купчина щастие. А вие какво колекционирате?

You may also like...

13 Responses

 1. Руми says:

  Ей, чудесна колекция! И аз обичам книгоразделители, добавят още наслада към четенето на интересни книги. Моята колекционерска енергия в момента се е концентрирала върху рецепти и семена, но от миналото имам по шкафовете голяма сбирка от марки и няколко кашона с картички. А любимата ми колекция, която със сигурност никога няма да изхвърля, се състои от опаковки на шоколади. 🙂 Неописуемо приятно ми е да ги разлиствам, да си спомням вкусове, хора, с които съм ги споделила, и изживявания, свързани с тях.

  • Alia says:

   Картички събирам и аз, но виж за опаковки от шоколади не ми беше хрумвало, звучи много интересно, наистина 🙂 . Не обичам много шоколад, но пък определено носи наслада и споделени спомени.

 2. Габи says:

  Интересна и цветна колекция 🙂 Аз скоро положих основите на чаена колекция – чаши, чайници, аксесоари. Оказа се доста място-заемащо хоби 🙂 Поздрави!

  • Alia says:

   Габи, книгоразделителите определено събират по-малко място, но пък чаена колекция – уау, представям си колко е красиво, нищо че е обемно хоби 🙂 . Поздрави!

 3. Vava says:

  Не знам дали точната дума е колекционирам, но не мога да спра да си купувам шалове.

  • Alia says:

   До тук се оказва, че всичко колекционирам аз… шалове не мога да спра също да си купувам, от обувки трудно се отказвам. Някой ден ще ми трябва палат, за да събера всичко 🙂 . Бих искала да видя колекцията ти от шалове, Vava!

 4. Yana says:

  Срещам тук “съмишленици”, колко хубаво.
  И аз съм на вълна шалове и книгоразделители! 🙂

 5. Cinnamon says:

  Обици, обли камъчета, картички (от postcrossing)… А пък един приятел събира впечатления и вкусове от свински ребърца, има завидна колекция.

  • Alia says:

   Ммм, обли камъчета, звучи меко. Сетих се, че събирам и торби от плат, толкова са много, че не знам вече кологично ли е или не 😆 .

 6. Vava says:

  Alia, заповядай да разгледаш колекцията ми от шалове 🙂

 7. ElitMK says:

  Уникална колекция наистина! Никога не бях виждал толкова много различни разделители на едно място 🙂 Браво!

Leave a Reply