За хубавите реклами с любов

Още като малка много обичах да гледам реклами, особено хубавите. Тези, които само за минута разказват някаква история или са просто красиви.

Противно на повечето хора обичам да гледам и нашите български реклами, все си намирам по нещо приятно. Сигурно и заради това ми нелогично увлечение дипломната ми работа беше на тази тема. Рекламите рядко ме убеждават да си купя нещо, но пък някои от тях са истинско удоволствие за сетивата.

И затова не мога да не споделя две неща, които съм пропуснала, обаче ме усмихнаха искрено 🙂 .

Гигантска торта… кола! И чудесна музика, която много помага.

А това е първоаприлска шега на BBC 😉 .

И после как да вярвам на хора, които твърдят, че рекламата не е изкуство, а?

You may also like...

5 Responses

 1. shamans says:

  Страшно голямо мерси за този пост! Оправи настроението моментално и гледах с усмивка и двете реклами и продължавам пак да ги гледам 🙂

 2. Alia says:

  Много се радвам, че са разведрили и някой друг освен мен 🙂 .

 3. Рос says:

  О, значи имало и други любители на рекламите. Мислех си, че само аз превъртам каналите в търсене на реклами, а не бягайки от тях. Особено любими са ми италианските.

 4. Alia says:

  Не съм сама, не съм сама! Вече няма да се оправдавам тихомълком 🙂 . Аз едно време си умирах за немските, толкова шарени, шарени и пъстри, макар и този език да ми звучи ужасно.

 5. Vava says:

  И аз да се запиша като любител на рекламите и по-точно на идейните, въздействащи реклами и сътворението им. Вярвам, че голяма част от решенията ни в живота всъщност са ни внушени чрез рекламите. А после се гордеем със свободния избор 🙂

Leave a Reply