Курабиен провал

Правих, правих курабийки и нищо не излезе. Въпреки, че си спазих точно рецептата както винаги, тестото беше твърдо, ронеше се и същевременно – жилаво. Явно брашното е дошло в повече, но съм сигурна, че сложих точно по рецепта. В крайна сметка се ядосах и изхвърлих всичко 🙁

Сега се чудя утре дали да опитам отново или изобщо да се откажа да правя каквото и да било тази Коледа?  Дори и украса не ми се слага…

You may also like...

5 Responses

 1. Des says:

  вторият опит ще е успешен 🙂
  може да пробваш друга рецепта 😉
  (ето нашия първи опит за торта с моркови се оказа успешно начало, вече измислихме подобренията…)

  а украсата за новия интериор е просто – задължителна 🙂
  вкарай духът на Коледа в домът си и миризмата на канела 😀

 2. Ани says:

  🙂 Разбира се, че днес ще направиш нови коледни курабийки! Няма да се отказваш. Аз, аз какво да кажа, като преди седмица ги правих, и за първи път в живота си ги изгорих на черен въглен…и също изхвърлих всичко…ама така е, като печеш сладки, а половинката ти се смее на нещо в нета и ти подвиква “Ела, ела да видиш нещо за една минутка в YouTube”…;-)

  Така че…ще се явяваме на поправка.

  А за украсата – като започнеш да я слагаш, ще ти мине.

 3. Alia says:

  Мотивирахте ме! Днеска пак ще запрятам ръкави 🙂
  Аз се ядосвам, защото не ги правя за първи път, миналата година също се занимавах с тях, преди месец отново и си бяха чудесни, рецептата е лесна. Сега подозирам меда, та ще купувам нов.
  Но пък е много хубаво да се събудя сутрин и да прочета милите ви думи, благодаря 🙂

 4. Juja says:

  Шшшштттт… хич, не ми ги пробутвай такива…Пусна ми фитила с тия коледни бисквити и ангелчета…да мисля аз какво ми трява , за да ги направя… не й станали. На теб ако не ти станат…аз каквато съм на “вие” с готвенето изобщо да не пробвам тогава…:)
  Похвали се за резултата, иначе няма да правя никакви коледни щуротии за Никифор / малкия, му викаме така на шега/

 5. Alia says:

  Не остана днес време за правене, дойде ни изненадващ гост, но не съжалявам 🙂 Дано през седмицата да се наканя и забъркам. Обаче пък украсих къщата, стана много весело и хубаво.

  Жуж, недей така, трябва да има за Никифор! Запрятай ръкави, пък после ще се хвалим заедно 🙂

Leave a Reply