Молив и гумичка

Този моливник е направен от дърво и рециклирана хартия. Както и всички продукти с марката Natif, всъщност. Днес, докато зяпах в книжарница Orange попаднах на техен щанд и много се зарадвах, защото изпитвам слабост към красиви предмети, създадени от “зелени” материали.

Имам несесер, купуван преди години от Испания, на същата фирма и искрено съжалявам, че не се запасих още тогава с разни неща от серията. Тук цените им са доста по-високи. А несесерът не е мръднал, открих го заровен в един шкаф и пак смятам да си го употребявам.

Другите неща, които видях на щанда са – моливи, тетрадки, папки, тефтерчета и всякакви подобни благинки, за радост на изстрадалото ми от шарении око. Приятно се открояваха с успокояващите си цветове, сред какафонията от розово, оранжево, брокатесто и блако-подобни какафонии.

Жалко, че нямат тефтери с твърди корици, защото издирвам именно такъв и не мога нищо да си харесам. Ако някой, някъде в виждал нещо оригинално, с хубава хартия и в приятен цвят, да се обажда. Фетишизмът ми в тази посока се изостря с годините 🙂

Искам да си направя читателски дневник, в който да си записвам всички подскоци на мисълта, докато съм потънала в някоя книга, защото както бързо идват тези проблясъци, така и бързо изчезват. А подобни умотворения заслужават по-добра обвивка.

You may also like...

2 Responses

  1. На детския щанд в Orange има много симпатични тедрадки и тефтери на Бенетон — с твърди корици и спирала са, аз си взех в оранжево 🙂

  2. Alia says:

    А да, наистина са много хубави, но ми се иска да намеря нещо без спирала 🙂 прекалено лесно се разпадат в моите ръце.

Leave a Reply