iMe

“Ако някой преди месец ми беше казал, че в рамките на няколко дни и двамата със сестра ми ще преминем на Mac, нямаше да му повярвам”, каза снощи брат ми. Но именно благодарение на неговото съдействие, промяната вече е факт и аз съм горд собственик на най-сладкия син iMac.

Взехме го от Пейо, който сподели, че го мрази, но сега може да е спокоен, че машинката си е намерила собственик, който ще му даде заслужената обич. 🙂
Димитър първо смени хард-а, защото старият много скрибуцаше, инсталира наново Mac OS, сложи и Debian + KDE и му остана само първото да го качи до 10.4, с кодово име Tiger. И на мен да реша на кое от двете да работя, като изборът е труден. Свикнала съм си с Линукс-а, но пък новото също ми е интересно. Операционната система е приятна и лесна за употреба, мишката е красива, но изнервяща с този един бутон. Звукът от вградените колонки е идеален и изобщо цялото компютърче е много компактно и симпатично.

Излишно е да казвам колко съм щастлива 🙂 Кръстихме го Топчо R2, в чест на предишния ми IBM Thinkpad, който беше просто Топчо.

Да ни е жив и здрав новият член на семейството и много да ни радва!

You may also like...

3 Responses

 1. Све says:

  Сладур е:) С какво го храните?

 2. Alia says:

  За момента с дискове 🙂 Явно му харесват, защото издава щастливи звуци :).

 3. Све says:

  Хи хи хи 🙂
  Да ви е жив и здрав и дълго да ви радва!

Leave a Reply